ORDU / FATSA - Hatipli Ortaokulu

DON'T THROW OUT THE OLD, TRANSFORM IT INTO THE NEW E-TWİNNİNG PROJECT (Eskiyi Atmayın, Yeniye Dönüştürün e-Twinning Projesi)

Okulumuz Matematik Öğretmeni Tuğba ERAT ÖZCAN'ın yürüttüğü proje İLERİ DÖNÜŞÜMÜ teşvik eden ve öğrencilerde farkındalık yaratacak bir projedir.Projede farklı illerden 7 Türk, 2 Yunan ve 1 Litvanyalı öğretmen yer alıyor. “Eskiyi Atmayın, Yeniye Dönüştürün” projesi çevre kirliliğine ve iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla üretilmiş bir projedir. Öğrencilerin çevre kirliliğine karşı duyarlı olmalarını ve çözüm üreterek bu soruna karşı duyarlı olmalarını, değişen iklim koşullarına duyarsız kalmamalarını ve farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla katı atıklarımız "İLERİ DÖNÜŞÜM" yapılarak tekrar kullanılabilir hale getirilecektir.

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 11:51 - Görüntülenme: 44