ORDU / FATSA - Hatipli Ortaokulu

Hatipli Ortaokulu

Hatipli Mahallesi FATSA / ORDU
Vizyon
Günümüz bilimsel ve teknolojik esaslarına uygun olarak düşünülebilen, yenilikçi, sürekli olarak gelişmeye ve öğrenmeye açık, eğitim ve öğretimin önemini ve değerini kavramış nitelikli, çalışmayı iç disiplin haline getirmiş kendine güvenen ülkesine ve çevresine faydalı, sağduyu sahibi öğrenciler yetiştirip günümüz çağdaş okullarına örnek teşkil ederek çağdaş, demokratik , laik toplumu oluşturmak istiyoruz. Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte ilimizin önder okulu olmaktır.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin kendine güvenen, bağımsız ve etkili çalışabilen okulu ve dersleri hayatın bir parçası olarak görebilen her gün daha iyiye gitmek için çaba sarf ederek günümüz teknolojisini ve bilimsel düşünme gücünü öğrencilere kazandırmak için varız. Öğrencilerimize ve çevremize sevgi saygı ortamında çağdaş ve nitelikli bir eğitim vermektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Farklılıklarımızı bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08:30- 16:10
Merkezi Sistem Kalorifer
Ulaşım Hatipli Mahallesi dolmuşları ve kişisel araçlarla sağlanmaktadır.
Hatipli Fatsa´ya bağlı bir mahalledir.
İl Merkezine: 57 İlçe Merkezine: 21